HomeInformatiePrijzenContact

Menu

Hagelschade

Hagelschade kenmerkt zich door het grote aantal deukjes op diverse delen van de auto. Bij hagelschade kunnen in korte tijd honderden soms duizenden auto’s beschadigen. Een hagelbui ontstaat vaak tijdens hevige onweersbuien na een warme broeierige dag. Hagelschade komt meestal voor in de periode Mei t/m September. Ook wordt deze schade vaak opgelopen tijdens vakanties in b.v. Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland.

Deze uitdeuktechniek is bijzonder geschikt om een door hagel getroffen auto er weer als nieuw uit te laten zien waarbij de originele lak en onderdelen kan worden behouden. Wij zijn in staat om grotere aantallen auto’s op deze manier te herstellen door een team van gespecialiseerde restylers met jarenlange ervaring. Zo wordt de doorgang van de auto’s sneller waardoor de kosten verminderen. Ook kunnen wij advies geven bij het taxeren van hagelschade.

Ons team beschikt ook over de- en montage specialisten zodat uw auto netjes en schoon wordt afgeleverd met behoud van de originele onderdelen. Hierdoor kunt u zich als bedrijf volledig concentreren op uw eigen werkzaamheden en personeel.  Wij werken in opdracht van autobedrijven, autoschadebedrijven, verzekeringen en particulieren. Ons team is landelijk inzetbaar.