HomeInformatiePrijzenContact

Menu

Uitdeuken zonder spuiten

Deze uitdeuktechniek is gebaseerd op het middels hefboomtechniek terug drukken van vervormd plaatwerk. De deuk wordt door geleidelijke bewerking van het plaatwerk stapsgewijs in de oorspronkelijke vorm terug gebracht zonder dat deze gespoten hoeft te worden. Hierdoor kunnen parkeerdeukjes en hagelschades op een snelle en milieuvriendelijke manier hersteld worden. Er zijn dus ook geen kleur en glansverschillen doordat de originele lak behouden blijft.

Er wordt bij deze uitdeuktechniek gebruik gemaakt van speciaal ontwikkeld gereedschap van diverse maten en vormen om zo nagenoeg elke deuk te herstellen. Uitdeuken zonder spuiten wordt vanwege de lage kosten door verzekeringsmaatschappijen aanbevolen omdat deze vaak onder uw eigen risico van de no claim vallen waardoor u niet in treden zakt.

Bij het repareren van deuken op moeilijk of niet bereikbare plaatsen wordt de lijmtechniek toegepast. Bij deze techniek worden speciale adapters met smeltlijm op de deuken geplakt en met een slagtrekker uitgetrokken. Hiermee kan men dan toch het gewenste resultaat behalen.